Carlo Ancelotti , cel mai bun antrenor al lui Real Madrid după primele 50 de meciuri



**Carlo Ancelotti**, cel mai bun antrenor al lui Real Madrid după primele 50 de meciuri

Italianul Carlo Ancelotti a ajuns la 50 de meciuri cu Real Madrid. Partida cu Borussia Dortmund, din returul sferturilor de finală ale UCL, este cea de-a 50-a a antrenorului „galacticilor”. Aflat momentan la borna 39 de victorii, Ancelotti este deja cel mai bun din istoria echipei madrilene, dar își poate îmbunătăți cifrele dacă o învinge pe Borussia și în Germania.

Jose Mourinho, liderul clasamentului până în acest an (la egalitate cu Luis Molowny), a reușit doar 38 de victorii în primele sale 50 de meciuri pe banca lui Real Madrid.

Ancelotti abordează meciul cu Borussia din postura antrenorului lui Real Madrid cu cele mai multe victorii, 39, din istoria tehnicienilor echipei madrilene. Italianul a fost pe bancă la 32 de meciuri de La Liga, nouă de UEFA Champions League și opt de Cupă. A remizat în șase partide și a pierdut restul de patru. Indiferent de rezultatul meciului de pe Iduna Park, Ancelotti rămâne lider, cu o medie de 79,5% victorii ca antrenor al madrilenilor.

Lista antrenorilor lui Real Madrid cu cele mai multe victorii în primele 50 de meciuri:

></strong></span></p><p><span style=Borussia - Real se joacă de la ora 21:45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 2. Golurile vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑