DECLARAŢII CONTROVERSATE după moartea jucătorului de la Dinamo, Patrick Ekeng



Foto: web.de
Declaraţiile contradictorii continuă să apară după decesul lui Patrick Ekeng. Medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, a susţinut că fotbalistulului nu i s-au făcut manevre de resuscitare pe teren, pentru că avea puls. Pe altă parte, jucătorul Viitorului, Florin Tănase, spune cu totul altceva.
"Când l-au ridicat pe targă, eu am văzut că nu mai respira", a declarat Tănase pentrudigisport.ro.
Ionel Dănciulescu a relatat şi el faptele, la aproape 24 de ore după producerea tragediei.
"La meci n-au fost două ambulanțe, ci trei, dotate cu tot ceea ce e necesar. Mai departe, de ce nu a fost folosit acel defibrilator și celelalte lucruri nu știu. Sunt foarte multe întrebări fără răspuns, cu siguranță trebuie să aflăm răspuns la fiecare întrebare pentru că nu mai trebuie să se întâmple ce s-a întâmplat. Sper din tot sufletul ca după examenul IML să avem aceste răspunsuri, iar cei vinovați să răspundă", a spus Ionel Dănciulescu.
Dinamo a retras definitiv tricoul cu numărul 14, purtat de Patrick Ekeng.
Vă reamintim că, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor, unul din jucătorii alb-roşilor, camerunezul Patrick Ekeng, s-a prăbuşit pe gazon şi a murit. 
Era minutul 70 al partidei dintre Dinamo şi Viitorul când mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng, intrat pe gazon de doar câteva minute, s-a prăbușit inexplicabil la mijlocul terenului.
Poliția și procurorii au deschis dosar penal in rem pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea fotbalistului.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑