EXCLUSIV Zenga, tentat să devină selecționerul Serbiei: ”Cunosc bine țara și oamenii, vom vedea”



**VIDEO EXCLUSIV** Zenga, tentat să devină selecționerul Serbiei: ”Cunosc bine țara și oamenii, vom vedea”

Walter Zenga este gata să revină în fotbalul din Europa, după patru ani petrecuți în fotbalul arab. Aproape de a fi numit selecționer al naționalei Serbiei, fostul antrenor al Stelei și al lui Dinamo, printre altele, este tentat să accepte oferta.

„Am discutat cu sârbii, am avut niște discuții în ultimele zile. E normal, trebuie să mă gândesc foarte bine, pentru că a deveni selecționer e un lucru foarte important, trebuie să aduci ceva nou, fantezie, trebuie să aduci oamenii la stadion pentru a vedea fotbal. Nu e vorba doar de CV-ul meu aici. Vom vedea ce se întâmplă. Norocul meu că eu am lucrat deja acolo, la Steaua Roșie, cunosc foarte bine țara, oamenii, sunt perfecți cu ce așteptări am eu de la fotbal”, a declarat Zenga într-un interviu pentru Digi Sport.

Legandarul fost portar al lui Inter susține că unul din motivele pentru care ezită este grupa grea pe care o are Serbia în calificările pentru Euro 2016. „E o schimbare radicală, de la antrenor de club la o națională. Mai mult, pentru că CE 2016 e aproape, Serbia are grupă foarte grea, cu Portugalia, Danemarca, Armenia, Albania... România are o grupă mai ușoară”, a declarat Walter Zenga.

Italianul spune că din România nu l-a mai căutat nimeni, dar a lăsat deschisă o portiță pentru viitor.

„România a încercat și cu Răzvan, dar apoi s-a întors de unde a plecat. Dacă eu iau o echipă națională, tare - că Serbia e foarte tare, e talentată - poate fi un pas mare și pentru viitorul meu și după aceea, cine știe...”, a mai spus Zenga.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑