Voiculeţ regretă că nu a putut rămâne la ASA: "Voiam să joc în cupele europene cu ei"



 

**VIDEO** Voiculeţ regretă că nu a putut rămâne la ASA:

Claudiu Voiculeţ a fost unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la ASA Tg. Mureş în sezonul trecut, iar mijlocaşul de 29 de ani regretă că nu va putea evolua în cupele europene cu vicecampioana României.

Jucătorul este sub contract cu CFR Cluj, care l-a împrumutat la ASA, şi, pentru moment, şansele sale de a reveni la Tg. Mureş sunt foarte mici. Asta deşi Voiculeţ s-a arătat dispus să joace la echipa care a fost aproape de titlu în Liga 1 şi în condiţiile puse de conducere după ce DNA a pus sechestru pe conturile clubului.

"Deocamdată am contract cu CFR, nu am ajuns la un acord cu ei. Discutasem despre problemele de la ASA şi cred că ajungeam la o înţelegere, aşa cum a fost cu toţi jucătorii, pentru că am văzut că, până la urmă, nu a plecat nimeni dintre cei care aveau contract.

Mi-aş fi dorit să rămân. Am muncit un an şi jumătate la ASA şi am reuşit o performanţă importantă. Chiar voiam să joc în cupele europene cu ei, dar în România nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta", a declarat Voiculeţ, la emisiunea "Digi Sport Special".

Jucătorul a recunoscut că nu a primit banii promişi pentru performanţa realizată în stagiunea trecută, însă îi apără pe oficialii celor de la ASA, care au fost luaţi prin surprindere de evenimentele recente: "Nu a fost vina conducătorilor. Nimeni nu se aştepta la această situaţie şi toţi am fost de acord să ne luăm banii când intră banii din drepturile TV".

Voiculeţ crede că, dacă nu existau problemele financiare din prezent, ASA avea şanse mari să câştige titlul în sezonul care va debuta în această săptămână.

"Noi aşa ne gândeam şi chiar speram. Am făcut o echipă bună, nu am pierdut în pregătiri, începusem să ne cunoaştem mai bine. Cu puţină stabilitate, puţin noroc, puteam să terminăm cât mai sus. Poate să ne batem şi la titlu", crede mijlocaşul.

În privinţa viitorului său, Claudiu Voiculeţ aşteaptă să aibă o discuţie cu Iuliu Mureşan şi speră să ajungă la o înţelegere cu CFR. Pe lista posibilelor destinaţii este şi ACS Poli Timişoara.

"Nu am apucat să vorbesc cu domnul Mureşan. Sunt mai multe probleme cu acest contract. Să vedem dacă reuşim să ajungem la o înţelegere", a precizat Voiculeţ.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑