Lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de la Kazan este la Digi Sport 3: "Veți vedea sportivi motivați"



 

**VIDEO** Lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de la Kazan este la Digi Sport 3:

Înotătorii români îşi pot realiza baremul pentru Campionatul Mondial de la Kazan, chiar la Bucureşti. Camelia Potec a convins forul internaţional să accepte o nouă competiţie în calendarul sezonului - Internaţionalele României, care revin după 34 de ani.

"Sportivii noștri suferă atunci când vin la un campionat național și când timpii înregistrati la un campionat național nu sunt omologați și acceptați de federația internaționala. În România se pot îndeplini baremuri pentru Mondialul de la Kazan, care are loc peste mai puțin de o lună, dar și pentru Jocurile Olimpice de la Rio", a declarat președintele FR Natație.

Camelia Potec are încredere în înotătorii români, care vor concura la întrecerea organizată la bazinul Dinamo din Bucureşti.

"Veți vedea niște sportivi motivați, niște sportivi pregătiți pentru următoarele competiții de obiectiv major ale anului, Campionatul Mondial de seniori și juniori, o să vedeți o echipă unită.

Este prima competiție la care participă și ștafeta de 4x100 metri liber a băieților, o ștafetă în care ne-am pus foarte mare încredere la competiția de la Kazan și una pe care vrem să o ducem până la JO de la Rio", a încheiat fosta campioană olimpică.

270 de sportivi din 9 ţări s-au înscris la startul actualei ediţii, care va începe miercuri, şi va fi transmisă în direct la Digi Sport 3.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑