Landon Donovan renunţă la fotbal. La 32 de ani, nu se mai simte motivat



08 августа 2014
Foto: cnn.com

Microbiştii americani au primit o veste tristă din partea celui mai bun fotbalist pe care Statele Unite l-au avut în ultimii 15 ani. Atacantul formaţiei Los Angeles Galaxy, Landon Donovan, în vârstă de 32 de ani a decis să agațe ghetele în cui. Donovan se va retrage la sfârșitul sezonului 2014 din Major Soccer League.

"Sper că v-aţi dat seama că am decis că acesta va fi ultimul meu sezon. Le-am spus la mai multe persoane şi vă spun şi vouă că am un sentiment de tristeţe", s-a destăinuit fotbalistul.  

Donovan este jucătorul lui Los Angeles Galaxy din 2005, însă de-a lungul timpului el a fost împrumutat la echipe importante din Europa, cum ar fi Everton sau Bayern Munchen. În Europa, Donovan a mai jucat la Bayer Leverkusen, în sezonul 2004-2005.

Landon Donovan are 156 de selecţii la naţionala Statelor Unite şi este cel mai bun marcator din istoria acestei reprezentative, cu 57 de goluri.

Atacantul nu a jucat la ultimul Mondial, pentru că nu a fost convocat de selecţionerul Jurgen Klinsmann şi a ratat şansa de a evolua la al patrulea turneu final al Cupei Mondiale, după ce a fost prezent la această competiţie în 2002, 2006 şi 2010.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑