Mutu, înapoi la naţională? Il Luce: "Pițurcă va fi obligat să-l convoace, dacă va juca la fel"



08 августа 2014

 

**VIDEO** Mutu, înapoi la naţională? Il Luce:

Adrian Mutu are un început de sezon excelent, iar joi seară a fost decisiv în calificarea Petrolului în play-off-ul Europa League, după un gol superb izbutit împotriva Viktoriei Plzen, la scorul de 2-0 pentru echipa lui Răzvan Lucescu.

Mircea Lucescu este impresionat de forma pe care o traversează jucătorul în vârstă de 35 de ani și antrenorul lui Șahtior crede că Victor Pițurcă ar trebui să treacă peste orgolii și să-l convoace pe Adrian Mutu la echipa națională, în preliminariile Campionatului European din 2016.

Tehnicianul lui Șahtior spune că evoluțiile lui Mutu sunt excelente și datorită relației pe care acesta o are cu Răzvan Lucescu, deși antrenorul Petrolului l-a lăsat pe banca de rezerve în meciul tur cu Viktoria Plzen, partidă în care fostul jucător al Fiorentinei a înscris din postura de rezervă.

"Jocul lui Mutu este consecința unui raport foarte bun pe care îl are cu Răzvan. Mutu este un băiat inteligent, are slăbiciunile lui, le știm toți, dar nu îi poate pune nimeni sub semnul întrebării capacitatea extraordinară de joc și calitățile lui. Pițurcă va fi obligat să-l aducă la națională, dacă Mutu va confirma în următoarele meciuri de campionat și din Europa. Jucători ca el greu găsești.

La Mutu se pune problema doar dacă se concentrează pe profesia lui. A fost criticat, dar acum merită felicitări", a spus Mircea Lucescu, în cadrul emisiunii Euro Fotbal, de pe Digi Sport 1.

Adrian Mutu a jucat ultimul meci pentru echipa națională pe 26 martie 2013, când România a pierdut cu Olanda, la Amsterdam, scor 0-4, în preliminariile Mondialului din Brazilia. El a intrat atunci în minutul 68, în locul lui Gicu Grozav.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑