Essombe a făcut vizita medicală la Dinamo. Când va începe antrenamentele



08 августа 2015

 

**VIDEO** Essombe a făcut vizita medicală la Dinamo. Când va începe antrenamentele

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit, în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că noul atacant adus de Dinamo, camerunezul Marcel Essombe, de 27 de ani, a trecut vizita medicală făcută vineri, 7 august, și de sâmbătă va începe antrenamentele alături de restul lotului ”câinilor”.

”Azi a făcut vizita medicală, mai are de făcut niște teste. Deocamdată nu este nimic semnat. Până nu e semnat contractul nu putem spune că este jucătorul nostru. E un jucător pe care noi ni l-am dorit, a venit.

Eu l-am urmărit în câteva secvențe, mi s-a părut un jucător interesant. Nu l-am putut vedea la antrenamente, a sosit abia ieri seară, iar azi a fost la vizita medicală. Probabil mâine o să-l văd la antrenamente”, a spue Danciu-gol.

Camerunezul a venit la Dinamo la recomandarea antrenorului Mircea Rednic. Atacantul a mai jucat la Pacy Valle-d'Eure, la Chateauroux și Creteil, echipă pentru care a marcat 3 goluri în 27 de meciuri sezonul trecut, în Ligue 2.

„Ai nevoie de un lot competitiv să duci lupta pe mai multe fronturi, iar în față chiar aveam nevoie de încă un atacant. Era un compartiment în care eram descoperiți.

Rednic îl cunoaște, l-a văzut, a venit la recomandarea lui nea Mircea. E clar că îl cunoaște pe jucător”, a mai dezvăluit Dănciulescu.

Steaua - Dinamo, derby-ul Ligii 1, se va disputa duminică, 9 august, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO&TEXT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑