Ranieri: "Grecia a făcut tot ce se putea, dar România este mult mai bună"



08 сентября 2014

 

**VIDEO** Ranieri:

Claudio Ranieri a debutat cu o înfrângere pe banca echipei naționale a Greciei, 0-1 cu România, în prima etapă a Grupei F din preliminariile pentru Campionatul European din 2016 (VIDEO și DETALII AICI).

Italianul a spus că echipa elenă a făcut maximum din ce putea, iar factorul decisiv la meciul de duminică seară a fost pregătirea fizică mult superioară a formației tricolore. 

"Cred că România, în acest moment, e mult mai bună din punct de vedere fizic. Fotbaliștii României au jucat 6 meciuri în competiția internă, în timp ce unii dintre jucătorii noștri au câte unul. Grecia a făcut maximum din ce putea, în aceste condiții. Am încercat să îi punem sub presiune, să marcăm, dar România a fost foarte calmă și s-a apărat bine, le-a mers foarte bine. A fost dificil să aleg jucătorii cei mai potriviți. A fost greu, dar e normal pentru acest stadiu în care ne aflăm.", a declarat Claudio Ranieri, pentru Digi Sport, la finalul meciului Grecia - România 0-1.

"Nu m-au impresionat jucătorii României, fiindcă îi știam foarte bine. Marica e un atacant bun, din păcate pentru el, a ieșit după ce a marcat.", a adăugat antrenorul italian al naționalei Greciei.

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGIsport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑