Marica l-a egalat pe Viorel Moldovan și a urcat pe locul 4 în topul golgheterilor 



08 сентября 2014

 

**VIDEO** Marica l-a egalat pe Viorel Moldovan și a urcat pe locul 4 în topul golgheterilor 

Ciprian Marica (28 de ani) a reușit să deschidă scorul în partida de duminică seara, cu Grecia, încă din minutul 10.

Atacantul român a înscris dintr-un penalty acordat de centralul Clattenburg pentru un fault al lui Holebas la Alex Chipciu. Marica a executat sigur, în dreapta portarului Karnezis, care se aruncase în direcția opusă.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN MECIUL GRECIA - ROMÂNIA

Vârful care s-a transferat în această vară în Turcia, la Konyaspor, a ajuns astfel la cel de-al 25-lea gol marcat pentru echipa națională, în cele 72 de prezențe sub tricolor.

Prin atingerea acestei borne, Marica l-a egalat pe Viorel Moldovan în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria echipei naționale. Actualul antrenor al reprezentativei U21 a înscris cele 25 de goluri în 70 de meciuri bifate pentru selecționata României.

Marica are șanse bune să urce pe podiumul golgheterilor naționalei noastre: locul 3 este ocupat de Iuliu Bodola (30 de goluri), în timp ce pe prima poziție sunt la egalitate Gheorghe Hagi și Adrian Mutu, cu câte 35 de reușite.

Mutu este singurul dintre cei 3 jucători care îl depășesc în acest moment pe Marica și mai este în activitatea fotbalistică, însă "Briliantul" are șanse mici să mai fie chemat sub tricolor.

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑