Namibia - Georgia 16-17. Africanii au ratat prima victorie din istorie la Cupa Mondială de rugby



08 октября 2015

 

**VIDEO** Namibia - Georgia 16-17. Africanii au ratat prima victorie din istorie la Cupa Mondială de rugby

Georgia a câştigat duelul cu Namibia şi speră să termine pe locul 3 în grupa C de la Cupa Mondială de rugby. Africanii au avut 6-0 la pauză, dar adversarii lor au întors soarta partidei în repriza secundă.

Duelul ultimelor clasate din grupa C a început perfect pentru Namibia. Kotze a transformat o lovitură de penalitate obţinută încă din primul minut, iar apoi tot el a mărit avantajul africanilor.

Georgia a încercat să remonteze până la pauză, dar fără succes, astfel că la vestiare s-a intrat cu 6-0 pentru Namibia, dupa o repriză care a durat 50 de minute.

In partea secundă, meciul a fost controlat de europeni. Gorgodze (49) şi Malaguradze (54) au culcat pe rând balonul în terenul de ţintă al rivalilor. Ambele eseuri au fost transformate de Kvirikasvili şi Georgia conducea cu 14-6.

Până spre final s-a punctat de la distanţă de ambele părţi, după care Namibia s-a apropiat pe tabelă. În minutul 74, acelaşi Kotze a reuşit eseul, dupa o fază perfectă. Tot el a transformat şi i-a adus pe namibieni la un singur punct de Georgia.

Namibia nu a mai reuşit să marcheze şi a ratat prima victorie din istorie la Cupa Mondială. S-a terminat 17-16 în favoarea Georgiei, care a urcat pe locul 3 în grupă, cu 8 puncte. Namibia a obţinut primul său punct, bonusul defensiv.

Până pe 31 octombrie, Digi Sport transmite, ÎN EXCLUSIVITATE, Cupa Mondială la rugby.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑