Campionatul persoanelor cu deficienţe de auz



08 декабря 2013

Duminică, 8 decembrie 2013, în sala Complexului Sportiv a Universităţii de Stat din Moldova s-a încheiat etapa finală a campionatului naţional la fotbal în sală cu participarea persoanelor cu deficienţe de auz.

Câştigătoare a devenit formaţia Iunosti, urmată de echipele Chişinău şi Casa Republicană de Cultură.

Sergiu Zapara (Iunosti) a fost desemnat cel mai bun portar, Gheorghe Griza (Casa Republicană de Cultură) – cel mai bun golgheter, iar Nicolae Casapu (Şcoala de meserii) a fost ales cel mai bun jucător al campionatului.

Competiţia a fost organizată de Asociaţia Surzilor din Moldova, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Federaţia Moldovenească de Fotbal.

La ceremonia de premiere au participat Ruslan Lopatiuc, Preşedintele Asociaţiei Surzilor din Moldova, Gheorghe Calancea, Preşedintele Federaţiei Sportive a Surzilor din Moldova, Mircea Cojocari, Şef al Departamentului protocol administrativ al FMF, Veaceslav Petelca, Secretarul General al Federaţiei Sportive a Surzilor din Moldova, Vsevolod Voloşin, reprezentantul Ministerului Tineretului şi Sportului, Vladimir Crasilevschi, Directorul Şcolii Republicane de Fotbal.

Cei mai buni jucători ai campionatului vor alcătui lotul selecţionatei Moldovei care va evolua în grupa preliminară a Campionatului European între persoanele cu deficienţe de auz. Mini-turneul va avea loc la Chişinău în luna ianuarie a anului viitor.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑