Flavius Stoican a adunat ''haita''. 32 de jucători la reunirea lui Dinamo. Bilinski și Thicot se alătură de vineri lotului



></p><p><strong>Dinamo a sunat adunarea, după vacanța de iarnă, în baza de cantonament de la Săftica. Antrenorul Flavius Stoican a condus deja și primul antrenament din 2014.</strong><br><br>La prima ședință de pregătire din acest an, <span style=Flavius Stoican a avut la dispoziție 32 de jucători, mulți dintre ei fiind și de la Dinamo II. Dintre aceștia, doar 28 vor face deplasarea în primul cantonament de pregătire, care se va derula în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie.

Noutățile din lotul roș-albilor au fost Bărboianu, Asanovic, Velici și Cioinac. În schimb, Kamil Bilinski (25 de ani), polonezul care a fost transferat de la Zalgiris, va sosi abia mâine la București, când este programată și vizita medicală. Tot mâine va ajunge și Thicot, care a fost la rându-i învoit o zi.

Pentru stagiul de pregătire din Antalya, Dinamo a antamat deja două amicale cu azerii de la Qarabag, ocupanta primului loc din clasament (19 ianuarie) și cu Cernomorets Odessa (23 ianuarie). Stoican ar mai vrea un meci test, tot pe 19, dar deocamdată nu se cunoaște adversarul.

În cel de-al doilea cantonament, care se va derula în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie, dinamoviștii vor participa la un turneu local. Pe lângă Oțelul, la această minicompetiție de vacanță, vor mai participa Dinamo Kiev, Dinamo Moscova, echipă antrenată de Dan Petrescu, Dnepr, Rubin Kazan, Legia și Guangzhou.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑