Victorii pentru Lokomotiv și Fenerbahce în Euroliga masculină de baschet



 

**Victorii pentru Lokomotiv și Fenerbahce** în Euroliga masculină de baschet

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Lokomotiv Kuban Krasnodar a obținut a doua victorie la rând în grupa E din Euroliga masculină de baschet. Rușii s-au impus la limită, 78-77, în fața turcilor de la Anadolu Efes Istanbul.

Lokomotiv Kuban Krasnodar a avut un meci înfernal la debutul pe propriul teren în grupele principale din Euroligă, împotriva turcilor de la Anadolu Efes Istanbul. Oaspeții au condus aproape tot meciul, însă gazdele au egalat când mai rămăseseră doar patru minute de jucat.

Finalul a fost spectaculos. Omul meciului, Malcolm Delaney, a lovit exact când trebuia și a ajuns la 25 de puncte în meci. Oaspeții au încercat să revină și au avut ocazia să câștige însă aruncarea lui Brown din ultima secundă nu și-a atins ținta.

Lokomotiv Kuban Krasnodar - Anadolu Efes Istanbul s-a terminat 78-77 și pentru gazde a fost al doilea succes în grupele principale. De cealaltă parte, Anadolu Efes Istanbul are o victorie și o înfrângere.

Fenerbahce a legat la rândul său al doilea rezultat pozitiv în grupele din Top 16. Steaua Roție Belgrad a ținut pasul cu turcii doar în primul sfert, încheiat 20-23.

La pauza mare oaspeții aveau deja 13 puncte avans, iar în partea secundă au continuat recitalul. Luigi Datome a fost omul meciului. Italianul care a jucat și în NBA, la Detroit Pistons și Boston Celtics, a semnat 21 de puncte și 6 recuperări pentru Fener, care a câștigat cu 88-65.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑