Meci încendiar în UCL: Chelsea Londra se va duela cu Paris Saint-Germain



În această seară vom afla alte două echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Zenit o va întâlni la Sankt-Petersburg pe Benfica, în timp ce la Londra Chelsea se va duela cu Paris Saint-Germain.

Prima manşă din optimi dintre Chelsea şi PSG s-a încheiat cu victoria parizienilor, scor 2-1. Astfel, francezii pornesc cu prima şansă în returul din această seară.

"Vom avea nevoie de toate punctele noastre forte pentru a obţine victoria. Va fi un meci strâns. În acelaşi timp trebuie să nu ne lăsăm provocaţi pentru a nu încasa cartonaşe galbene", a spus antrenorul lui PSG, Laurent Blanc.

Liderul defensivei londoneze, John Terry, va rata partida cu PSG din cauza unei accidentări. În acelaşi timp, Chelsea are un parcurs foarte slab în Campionatul Angliei, fiind abia pe locul zece în clasament, iar antrenorul Guus Hiddink îşi doreşte ca echipa să se revanşeze în Champions League.

"Toată lumea ştie că Chelsea se afla într-o situaţie dificilă în luna decembrie. Eram aproape de zona retrogradării. MUSCA Acum ne dorim să evoluăm bine şi să obţinem rezultate în Cupa Angliei, dar şi în Liga Campionilor. Trebuie să jucăm bine pentru a îmbunătăţi imaginea clubului Chelsea", a declarat tehnicianul lui Chelsea Londra, Guus Hiddink.

Chelsea şi PSG se întâlnesc în optimile Ligii Campionilor pentru al treilea sezon la rând. Anul trecut francezii i-au eliminat dramatic pe londonezi, reuşind să marcheze golul calificării în prima repriză de prelungiri. Acum doi ani, câștig de cauză a avut Chelsea, tot grație golului în plus înscris în deplasare: 1-3 la Paris și 2-0 la Londra.

Partida dintre Chelsea şi PSG va avea loc în această seară cu începere de la ora 21 şi 45 de minute şi va fi televizată în direct de Canal 3.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑