Lupii galbeni se vor confrunta cu Zimbrii. Meci de ZILE MARI la Chişinău



Foto: zimbru.md

Derby-ul capitalei dintre Zimbru şi Dacia este capul de afiş al etapei a 29-a din Divizia Naţională. Cele două formaţii se vor duela în această seară, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Zimbru. Bilete costă 30 de lei.

Dacia şi Zimbru este cel mai aşteptat meci de microbiştii din Capitală, asta chiar dacă cele două echipe au obiective diferite în acest final de sezon. Lupii galbeni luptă pentru titlu şi nu au voie să piardă puncte, în timp ce Zimbru vrea să se menţină pe poziţia a cincea până la sârşitul campionatului.

În acest sezon, derby-ul capitalei s-a jucat încă de două ori. Un meci s-a încheiat la egalitate, iar în altul s-a impus Dacia cu scorul de 1-0.

O altă formaţie care luptă la titlu, Sheriff Tiraspol va juca tot sâmbătă, în deplasare cu Saxan Ceadîr-Lunga. Celelalte două meciuri din etapa a 31-a vor avea loc duminică. Milsami Orhei se va duela cu Academia în Capitală, iar Dinamo Auto se va întâlni în deplasare cu Zaria Bălţi. <>

După 28 de etape, Dacia este lider, având  cu trei puncte mai multe decât Milsami şi Sheriff. FC Tiraspol ocupă locul 4, iar Zimbru se clasează pe cinci. În a doua parte a clasamentului se regăsesc Saxan, Academia şi Zaria. Dinamo Auto este lanterna roşie a campionatului. <>

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑