Costa a marcat un gol fabulos cu Fener și a scăpat de o accidentare horor



09 августа 2014

 

**VIDEO** Costa a marcat un gol fabulos cu Fener și a scăpat de o accidentare horor

Diego Costa a demonstrat vineri seara de ce a plătit Chelsea clauza sa de reziliere lui Atletico, 40 de milioane de euro, înscriind un gol fabulos în amicalul de o repriză cu Fenerbahce. La 4 minute după reușita sa, brazilianul naturalizat spaniol a scăpat ca prin minune de o accidentare horor.

Chelsea a jucat la Istanbul într-un triunghiular cu Fenerbahce și Besiktas, câte o repriză contra fiecăreia, iar în prima dispută Costa a fost eroul. În minutul 24 a preluat o minge la 35 de metri de poartă, lateral stânga, s-a întors și a demarat spre careu.  A trecut ca prin brânză printre patru fundași adverși și apoi a șutat simplu, lobat, pe lângă portarul Demirel.

La doar patru minute după gol, Costa a mai plecat odată spre poarta adversă dar a fost atacat dur, cu ambele picioare, la 25 de metri de poartă, de Bruno Alves, fratele petrolistului Geraldo Alves. Portughezul ar fi putut să-l accidenteze groaznic pe Costa, dacă acesta n-ar fi avut inspirația să se ferească.

Imediat după incident Jose Mourinho l-a înclouit pe Costa cu Didier Drogba. Și contra lui Besiktas Costa a fost titular, fiind de asemenea înlocuit cu Drogba după 23 de minute.

Chelsea a câștigat partida cu Fenerbahce cu 2-0, Branislav Ivanovic înscriind al doilea gol, în minutul 31, dar a pierdut contra lui Besiktas, 0-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑