"Poli" Timişoara - Pick Szeged 23-27. Bănățenii au pierdut trofeul



09 августа 2014

 

**VIDEO**

În direct la Digi Sport, "Poli" Timişoara a pierdut finala Cupei Politehnica, în faţa lui Pick Szeged. Bănăţenii au condus în două rânduri la două goluri diferenţă în prima repriză, în care Cristian Fenici a marcat cel mai spectaculos gol al partidei. 

Primul act s-a încheiat însă la egalitate, 12-12. Imediat după pauză, maghiarii au marcat de cinci ori la rând, iar gazdele au înscris prima oară abia după şapte minute.

Introdus în poartă în locul lui Daskaloski, Tudor Stănescu a avut câteva parade spectaculoase, dar sfert-finalista Ligii Campionilor din 1997 şi 2004 nu a mai putut fi oprită din drumul spre victorie, câștigând cu 27-23. 

În finala mică, Știința Bacău a învins cu 40-27 vicecampioana Serbiei, Radnicki. Evoluția portarului Răducu Tamaş, în prima repriză, și a extremei Marius Bondar, în partea a doua, care a marcat zece goluri de pe extremă, au asigurat succesul moldovenilor.

Elevii lui Mateo Garralda își vor continua perioada de pregătire în direct la Digi Sport. De joi până sâmbătă, aceștia vor juca la Cupa Municipiului Vaslui.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑