Serena Williams a învins-o pe Victoria Azarenka în finala de la US Open



09 сентября 2013

 

Serena Williams şi-a apărat titlul la US Open! Americanca, care este lider în clasamentul WTA, a învins-o în finala de la Flushing Meadows pe Victoria Azarenka din Belarus. Astfel, Williams şi-a luat revanşa, după ce pierduse ultimele două întâlniri în faţa Victoriei Azarenka.

Serena Williams a câştigat turneul de la US Open pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins-o în finală pe Victoria Azarenka cu scorul de 7-5 6-7 6-1.

Meciul a durat două ore şi 45 de minute, fiind cea mai lungă finală feminină din 1980. Finala din acest an de la US Open a fost a 16-a întâlnire directă dintre Williams şi Azarenka, iar scorul general este de 13-3 în favoarea sportivei americane.

În urmă cu un an, Williams a câştigat tot în faţa jucătoarei din Belarus. Williams s-a impus pentru a cincea oară la New York, după succesele din 1999, 2002, 2008 şi 2012. Totodată, numărul 1 mondial a cucerit cel de-al 17-lea trofeu de Mare Şlem şi l-a egalat pe Roger Federer.

"Este o mare onoare pentru mine faptul că l-am egalat pe Roger Federer. El a fost un mare campion de-a lungul anilor. Federer mai joacă şi acum, cred că va mai obţine multe victorii", a declarat Serena Williams.

În urma acestei victorii, Serena Williams a primit un cec în valoare de 2,6 milioane de dolari, în timp ce finalista, Victoria Azarenka s-a mulţumit cu 1,3 milioane de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑