Paul Anton, prezentat oficial la Dinamo: "Mircea Rednic a fost motivul principal pentru care am venit"



09 сентября 2015

**Paul Anton, prezentat oficial la Dinamo:**

ÎN DIRECT la Digi Sport 3 a avut loc confernţa de presă în care a fost prezentat oficial la Dinamo Paul Anton (24 de ani), jucător transferat de la Pandurii, în ultima zi de mercato.

Mijlocaşul a parafat o înţelegere pe doi ani şi jumătate cu gruparea din Ştefan cel Mare şi va primi 7.000 de euro lunar, adică 84.000 de euro anual, plus bonusuri de performanță și de obiectiv. Paul Anton va purta numărul 28 la Dinamo.

"Sunt foarte foarte mulţumit că am reuşit să semnez cu Dinamo. Am acceptat oferta încă de la prima discuţie pe care am avut-o. E o motivaţie în plus, pentru ce înseamnă Dinamo în România şi nu numai. Nu a fost singurul motiv, dar domnul Mircea Rednic a fost motivul principal pentru care am venit aici, contează foarte mult ca antrenorul să mă dorească.

Sunt la Dinamo şi nu mai vreau să discut despre Steaua. Consider că cei de acolo nu m-au dorit. Cel mai important e ca eu să am evoluţii bune, ca să cochetez cu echipa naţională. Dacă voi avea evoluţii bune, fiind la Dinamo voi avea o şansă în plus şi la naţională", a declarat Paul Anton.

Paul Anton și-a început cariera la Centrul de Copii și Juniori al clubului Gloria Bistrița, unde a debutat în Liga 1, și a mai evoluat pentru Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu.

Paul Anton a adunat peste 100 de partide în Liga 1, 10 meciuri în UEFA Europa League în tricoul Pandurilor, șase selecții la echipa națională de tineret, fiind selecționat la începutul acestui an de Anghel Iordănescu la reprezentativa divizionară a României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑