EDUCATIE OLIMPICA: CONDUCEREA CNO LA TARACLIA, RAIONUL CAUSENI



09 октября 2013

Presedintele CNO Nicolae Juravschi a avut o intilnire cu profesorii de educatie fizica si elevii Liceului teoretic "Stefan cel Mare " din satul Taraclia, raionul Causeni. Evenimentul s-a inscris in planul de actiuni, prevazut de catre Conventia-cadru semnata de catre CNO si Ministerul Educatiei in scopul promovarii valorilor olimpice in mediul scolar si universitar.

Ora olimpica, condusa de catre detinatorul medaliilor de aur la Jocurile Olimpice de la Seul, a trezit un interes deosebit in rindul elevilor din clasele superioare, dornici sa afle mai multe amanunte din biografia marelui sportiv Nicolae Juravschi.

La rindul lor, profesorii de educatie fizica au adresat conducatorului CNO multiple intrebari, ce vizau aspectele dezvoltarii sportului moldovenesc, constructia bazelor sportive pentru echipele nationale, precum si participarea delegatiei olimpice a Republicii Moldova la apropiatele Jocuri Olimpice de iarna de la Sochi 2014.

Presedintele CNO Nicolae Juravschi a transmis pasionatilor sportului de la Taraclia un set de mingi sportive, tricouri cu simolica olimpica, treninguri sportive pentru profesorii de educatie fizica, posterele elaborate în cadrul acestei Conventii « Jocurile Olimpice moderne – 120 ani » si « Sportivii Moldovei – medaliati la Jocurile Olimpice», adresind tuturor indemnul traditional de a practica cu regularitate sportul si exercitiul fizic.

Vezi Album FOTO!



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑