Chanturia a refuzat naționala Georgiei și a rămas la Cluj: "Ne gândim doar la Dinamo"



09 октября 2014

 

**Chanturia a refuzat naționala Georgiei** și a rămas la Cluj:

CFR Cluj este deja cu gândul la partida cu Dinamo, deși întâlnirea este programată abia la finalul săptămânii viitoare.

Revenit în Gruia, Giorgi Chanturia este hotărât să lase de data aceasta o impresie excelentă și chiar a refuzat convocarea la naționala Georgiei, care se pregătește pentru duelul cu Scoția, de la Glasgow.

Scoția - Georgia este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 19:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

"Pentru noi urmează acum un meci foarte important cu Dinamo și ne gândim doar la cele 3 puncte. Sunt pregătit 100% și pot intra pe teren. Am decis să nu merg la națională, astfel că am două săptămâni pentru a mă integra și mai bine în echipă", a spus Chanturia pentru știridesport.ro.

"Am venit aici pentru a ajuta echipa să progreseze. Îmi doresc să și marchez, dar cel mai important este ca echipa să câștige punctele. Iar prima oportunitate este cu Dinamo. Vrem 3 puncte", a mai afirmat internaționalul georgian, format de Vitesse Arnhem.

În etapa trecută, când formația din Cluj a pierdut cu Târgu Mureș, scor 0-2 (DETALII ȘI VIDEO AICI), Giorgi Chanturia a intrat în debutul reprizei secunde, în locul lui Jakolis.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑