Campioniii Olimpici, Nicolae Juravschi şi Viktor Reneiski vor fi vedetele turneului Canoe Gold



09 октября 2015
Foto: allfun.md

În aceeaşi canoe după o pauză de aproape 20 de ani. Campionii olimpici, Nicolae Juravschi şi Viktor Reneiski vor participa la turneul veteranilor din cadrul ediţiei inaugurale a Canoe Gold. Competiţia va avea loc sâmbătă în cadrul evenimentului Olympic Eco Fest.

Campioniii Olimpici de la Seul, Nicolae Juravschi şi Viktor Reneiski vor fi vedetele turneului Canoe Gold. Aceştia vor evolua din nou împreună, aşa cum s-a întâmplat şi la Olimpiada din 1996.

"Victor este mai în formă, deoarece el are mai mult timp să facă canoe. De altfel, el este în fiecare an este şi campion la veterani. Eu depun şi eu efort fizic să mă menţin în formă. Pe viitor o să trebuiască să depun mai mult efort să trag mai mult din vâsle", a spus preşedintele CNOS, Nicolae Juravschii.

"În fiecare an când ne revedem cu foştii colegi, ne amintim câteva ceva nou. Revenim la activitatea sportivă şi de fiecare dată te simţi mai tânăr. Uiţi de datele din paşaport, care indică vârsta", a zis campionul olimpic, Victor Reneischii.

În cadrul turneului se vor desfăşura şi alte probe la caiac canoe la mai multe categorii de vârstă, iar cei mai buni vor primi medalii, iar câştigătorii se vor alege cu un trofeu, care a fost sculptat în bronz.

Ediţia inaugurală a turneului Canoe Gold Juravschi-Reneiski va avea loc în Parcul Valea Morilor în cadrul evenimentului Olympic Eco Fest 2015.

Tot sâmbătă vor fi organizată cursa în jurul lacului din parc, dar şi alte activităţi sportive cum ar fi ciclismul, hipismul, tenis sau volei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑