Naţionala României a plecat spre Insulele Feroe, pentru ultimul meci din preliminariile Euro 2016



09 октября 2015

 

**VIDEO** Naţionala României a plecat spre Insulele Feroe, pentru ultimul meci din preliminariile Euro 2016

România a obţinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu în faţa Finlandei, scor 1-1, şi este obligată să câştige ultimul meci din preliminariile Euro 2016, cu Insulele Feroe, în deplasare, pentru a fi sigură de prezenţa la turneul final din Franţa.

Tricolorii au plecat astăzi spre Insulele Feroe, cu un charter, iar selecţionerul Anghel Iordănescu are la dispoziţie tot lotul, nici unul dintre cei convocaţi nefiind accidentat sau suspendat în urma partidei cu Finlanda.

Cu toate acestea, selecţionerul va face câteva modificări în formula de start pentru jocul de la Torshavn, cea mai importantă fiind titularizarea lui Budescu în locul lui Sânmărtean.

Pe aeroport, românii s-au întâlnit cu jucătorii echipei Finlandei, care s-au întors acasă, unde vor încheia calificările împotriva liderului din grupa F, Irlanda de Nord.

Va fi a treia partidă pe care naţionala României o va susţine în Insulele Feroe. Precedentele două, ambele în preliminariile Cupei Mondiale, au fost câştigate de tricolori - 4-0, în 1993, şi 1-0, în 2008.

În actualele preliminarii, feroezii au câştigat o singură dată pe teren propriu, 2-1 cu Grecia, în timp ce România încă nu a primit gol în deplasare.

Insulele Feroe - România se joacă duminică, de la ora 19:00. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑