Un gol cât o calificare? Hoban a reușit să înscrie pentru prima oară în tricoul naționalei României



09 октября 2015

 

**VIDEO** Un gol cât o calificare? Hoban a reușit să înscrie pentru prima oară în tricoul naționalei României

VIDEO România - Finlanda 1-1. România a smuls în prelungiri un punct în fața Finlandei, 1-1, iar tricolorii depinde acum doar de ei pentru a ajunge la Campionatul European din 2016. Duminică, oamenii lui Anghel Iordănescu au nevoie de un succes în deplasare cu Insuele Feroe, iar cu 3 puncte sunt calificați la turneul final din Franța.

Probabil cel mai important gol al acestei campanii a fost izbutit de Ovidiu Hoban. În prelungiri, fostul mijlocaș al Petrolului a fost atent la un șut al lui Florin Andone, respins de portarul advers, reluând în plasa finlandezilor.

Golul înscris de Hoban este poate cel mai important al carierei sale. În plus, mijlocașul de 32 de ani a izbutit să înscrie pentru prima oară la echipa națională. Până acum, fotbalistul legitimat la Hapoel Beer Sheva a adunat 7 meciuri în preliminariile Euro 2016, fiind titular în 6 dintre partide.

În total, Hoban a adunat 14 meciuri pantru prima reprezentativă: au mai fost 4 în preliminariile pentru Mondialul de anul trecut, plus 3 jocuri amicale.

Integralist împotriva Finlandei, Ovidiu Hoban a fost printre cei mai buni jucători în partida de joi seara și a încercat să-și ajute colegii atât pe faza defensivă, cât și în atac, unde a fost decisiv, de altfel, în primul minut al prelungirilor.

Mijlocașul va fi titular și cu Insulele Feroe (duminică, ora 19:00, faze video pe digisport.ro și m.digisport.ro imediat după finalul jocului), așa cum Digi Sport a anunțat în exclusivitate. Hoban ar urma să evolueze la închidere alături de Mihai Pintilii, după ce împotriva nordicilor a făcut cuplu cu Lucian Sânmărtean.

960 de minute a strâns Hoban pentru naționala României

32 de ani este vârsta mijlocașului născut la Baia Mare

1 milion de euro este cota de piață a lui Hoban, conform transfermarkt.de

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑