Polonia a ratat aseara sansa de a urca pe primul loc, dupa ce a incheiat la egalitate 2 la 2, in deplasarea cu Scotia - VIDEO



09 октября 2015

Seara cu surprize in preliminariile catre EURO 2016. Campioana mondiala Germania a pierdut in deplasare de la Irlanda, dar a ramas pe primul loc in grupa. Polonia a clacat si ea, dupa o egaliatate in deplasare cu Scotia.


Irlanda a dat lovitura aseara in fata Germaniei, dupa ce nationala lui Martin O'Neill a invins-o cu 1 la 0 pe campioana mondiala. Shane Long a marcat singurul gol al meciului, cu 20 de minute inainte de finalul partidei de la Dublin. 


Nemtii au fortat pe final, dar Thomas Muller, Jerome Boateng si Gundogan au ratat cele mai mari ocazii de egalare. Acum Germania trebuie sa o invinga pe Georgia in ultimul meci, pentru a nu pierde locul intai in grupa. De partea cealalta Irlanda isi va disputa calificarea directa la Euro 2016, duminica, in ultimul meci din grupa D, in fata Poloniei.

 

Cele doua formatii au cate 18 puncte. Polonia a ratat aseara sansa de a urca pe primul loc, dupa ce a incheiat la egalitate 2 la 2, in deplasarea cu Scotia. Starul de la Bayern Robert Lewandowski a adus un punct polonezilor, reusind sa inscrie ambele goluri pentru tara sa. Ultima reusita a fost marcata in minutele de prelungiri. 


Tot aseara, Portugalia si-a asigurat prezenta la turneul final de vara viitoare din Franta, dupa o victorie la limita, scor 1 la 0 in fata Danemarcei. Singurul gol al lusitanilor a fost marcat de Moutinho. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑