EXCLUSIV Gică Popescu a avut parte de un cadou inedit cu ocazia zilei sale de naștere



09 октября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Gică Popescu a avut parte de un cadou inedit cu ocazia zilei sale de naștere

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a României, Gică Popescu, a împlinit vineri, 9 octombrie, vârsta de 48 de ani. Aflat în închisoare, la Jilava, Popescu a avut parte de un cadou inedit.

La primele ore ale zilei, trei cetățeni turci, care trăiesc în România, și care sunt fani declarați ai lui Galatasaray, s-au deplasat la Jilava pentru a-i ura ”La mulți ani!” lui Gică Popescu. În plus, cei trei turci i-au adus fostului mare fotbalist și un cadou inedit. Este vorba despre un tort, pe care au imprimat chipul lui Gică, dar și mesajul: ”Haide băiatule!”, precum și un buchet de flori în culorile Galatei.

Gică Popescu ispășește la Penitenciarul Jilava o pedeapsă de trei ani, o lună și zece zile, dar este în așteptarea deciziei de a fi eliberat condiționat. Popescu a jucat, printre altele, și la gruparea de pe Bosfor, în perioada 1997-2001. În tricoul grupării ”Cim Bom Bom”, ”Baciul” a câștigat Cupa UEFA și Supercupa Europei (ambele în anul 2000), trei titluri de campioni ai Turciei (1998, 1999 și 2000) și două Cupe ale Turciei (1999 și 2000).

Faptul că Gică Popescu este în continuare iubit este dovedit și de faptul că, spre exemplu, la aniversarea de anul trecut, când a împlinit 47 de ani, acesta a primit vizita mai multor foști colegi din ”Generația de Aur”.  Gică Hagi, Bogdan Stelea, Didi Prodan, Ilie Dumitrescu, Costel Gâlcă, Adi Ilie sau Cristi Chivu au ținut să fie atunci alături de Popescu.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑