"Galacticii" care vor evolua la Mondialul din 2014 cu selecţionatele lor au făcut primele declaraţii după tragerea la sorţi



09 декабря 2013

 

Vedetele formaţiei Real Madrid care vor evolua la Campionatul Mondial din 2014 cu selecţionatele lor au făcut primele declaraţii după tragerea la sorţi. Liderii naţionalelor Spaniei, Portugaliei şi Croaţiei consideră că vor avea viaţă grea la turneul final.

Căpitanul naţionalei Spaniei, Iker Casillas consideră că Spania va juca într-o grupă dificilă la Campionatul Mondial. "Vom începe cu Olanda, care este vicecampioană Mondială şi a avut o campanie preliminară de excepţie. Vom juca şi cu Chile. De fiecare dată când am jucat împotriva acestei selecţionate a fost foarte greu să învingem", a spus atacantul Real Madrid Iker Casillas.

O altă vedetă a lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo este de părere că grupa naţionalei Portugaliei este dificilă, dar lusitanii au şanse la calificare.

"Este o grupă dificilă pentru noi. Va fi greu să ne calificăm în optimi, dar sper ca totul să se termine cu bine. Primul meci îl vom juca cu o selecţionată care este favorită la titlu, Germania. E o grupă grea, dar avem şanse la calificare", a menţionat Cristiano Ronaldo.

Unul din liderii naţionalei Croaţiei, Luka Modric este mândru că va juca în meciul de deschidere împotriva Braziliei.

"Va fi un meci greu pentru noi, deoarece vom juca prima partidă a turneului. Pentru noi înseamnă foarte mult acest lucru, pentru că toată lumea va fi cu ochii pe naţionala Croaţiei. Vrem să arătăm valoarea noastră. Brazilia este favorită la câştigarea trofeului, dar îi promitem adversarului un meci greu", a punctat Luka Modric.

Real Madrid are în lot 14 fotbalişti, din şapte ţări diferite, care ar putea evolua la Mondialul din Brazilia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑