Gică Hagi are de unde alege. Florin Tănase este dorit şi în străinătate: "Cine nu-l vrea?"



09 декабря 2015

 

**VIDEO** Gică Hagi are de unde alege. Florin Tănase este dorit şi în străinătate:

Florin Tănase este unul dintre jucătorii care au explodat în acest sezon al Ligii 1, elevul lui Gică Hagi de la Viitorul fiind unul dintre golgheterii campionatului, cu 8 goluri. În aceste condiţii, nu a suprins pe nimeni că fotbalistul de 20 de ani se află pe lista campioanei Steaua.

Mijlocaşul ofensiv al constănţenilor este, însă, urmărit şi de echipe din străinătate, care îl monitorizează atent, a dezvăluit Hagi, la Digi Sport.

"Cine nu-l vrea pe Tănase? E un jucător complet, face ambele faze foarte bine, are un joc fără minge foarte bun, aleargă mult, joacă pentru echipă, are şi calităţi foarte bune de atacant, îi place golul, e şi puţin egoist şi creşte de la meci la meci. E dorit şi de echipe de afară, e monitorizat atent.

Trebuie să fim mereu deschişi la orice ofertă, nu putem ţine tineri foarte buni şi care s-au descurcat bine. Ca manager, trebuie să fii pregătit şi să ai alternative, să ai variante, fără a slăbi echipa", a explicat Hagi, la emisiunea "Digi Sport Special".

Indiferent dacă Viitorul va vinde sau nu în pauza de iarnă, fostul căpitan al echipei naţionale promite că echipa se va întări înainte de partea a doua a sezonului.

"Cu siguranţă o să aducem trei jucători. Vrem să fim mai puternici. Vrem să ne completăm lotul, să fim mai competitivi şi să ne acoperim pe anumite posturi. Vom face asta indiferent dacă vindem sau nu în iarnă", a precizat Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑