Gică Hagi este tentat de o nouă experienţă în străinătate: "Am şi eu idealurile mele"



09 декабря 2015

 

**VIDEO** Gică Hagi este tentat de o nouă experienţă în străinătate:

Gică Hagi recunoaşte că este tentat de o altă experienţă în străinătate ca antrenor, dar nu este convins să renunţe la proiectul pe care l-a început la Viitorul.

"E greu să plec. Nu exclud absolut nimic, pentru că am şi eu idealurile mele, aş vrea să mă împlinesc şi eu, aşa cum au făcut marii antrenori ai României. Mie îmi place să câştig.

Cred că sunt mai bun decât înainte, pentru că am trecut prin etape importante în ultimii 5-6 ani. Dar e foarte greu să mă despart de acest proiect, care capătă contur, creşte de la zi la zi şi poate o să facem noi performanţă aici.

Tentaţia de a merge afară e mare, atât din punct de vedere financiar, cât şi ca perspectivă", a declarat Hagi, la emisiunea "Digi Sport Special".

În schimb, când a fost întrebat despre o posibilă revenire pe banca echipei naţionalei, după Euro 2016, managerul tehnic al celor de la Viitorul a exclus categoric această variantă.

"Nu sunt pregătit pentru naţională şi nici nu-mi doresc lucrul ăsta în momentul de faţă. Vreau să fac ceva la un club, să câştig ceva şi vedem după aia", a explicat Gică Hagi, care a mai fost selecţioner pentru câteva luni în 2001, ratând dramatic calificarea la Cupa Mondială din 2002, după barajul cu Slovenia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑