Reacția lui Teixeira, după ce a primit pedeapsa pentru ultima suspendare. Astra scapă de depunctare



09 декабря 2015

 

**VIDEO** Reacția lui Teixeira, după ce a primit pedeapsa pentru ultima suspendare. Astra scapă de depunctare

VIDEO CSMS Iași - Astra 1-1. Filipe Teixeira va rata meciul cu Petrolul, fosta sa echipă, din cauza cartonașului roșu încasat duminică, în meciul jucat de Astra la Iași.

În prelungirile partidei din Copou, portughezul a încasat două cartonașe galbene la aceeași fază: pe primul pentru un fault, iar pe al doilea pentru proteste la adresa arbitrului Cristian Balaj. Mijlocașul ofensiv al Astrei a comentat această a treia eliminare suferită în fotbalul românesc, pe care o consideră nemeritată.

Comisia de Disciplină l-a sancționat cu o etapă de suspendare, pe care o va ispăși la meciul dintre Astra și Petrolul, fosta sa echipă.

"Din păcate, am luat cartonas roșu. Meritat sau nemeritat, asta e, o să rămân jocul ăsta cu Petrolul afară, dar sunt convins că o sa luăm 3 puncte, asta e mai important.", a declarat Filipe Teixeira, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

"Nu știu câte cartonașe roșii am, 3 sau cel mult 4 și 3 dintre ele au fost aici, în România. Nu cred că cel luat cu Iașiul a fost meritat, dar asta e", a mai spus mijlocașul portughez.

Astra are și motive să răsufle ușurată, după ședința de miercuri, 9 decembrie: a scăpat de depunctare, după ce a achitat datoriile către Vincent Laban, fostul său jucător, iar litigiul a fost stins.

VIDEO Steaua - CSU Craiova 2-0. Nu doar jucătorii au primit suspendări, după această etapă. Noul antrenor secund al Stelei, Cristinel Țermure, va sta departe de banca tehnică în următoarele două runde, după incidentele de la meciul contra Craiovei.

VIDEO Petrolul - Dinamo 1-2. De asemenea, directorul sportiv de la Petrolul, Dan Dorobeț, a primit o suspendare de o lună și o amendă în valoare de 640 de lei, pentru incidentele de la meciul dintre Petrolul și Dinamo. Clubul prahovean a primit un avertisment.

FC Petrolul Ploiești vs. FC Dinamo – Incidente – În baza art. 82, raportat la art. 83.2.b, cu aplicare art. 14 bis și art. 15 din RD, se sancționează clubul FC Petrolul cu “Avertisment”; În baza art. 53.2 din RD, se sancționează dl. Dorobeț Dan, director sportiv FC Petrolul, cu suspendare pentru 1 lună și o penalitate sportivă de 640 lei.

FC ASA 2013 Tg. Mureș vs. FC Steaua București – Contestație drept joc Voiculeț – În conformitate cu prevederile art. 25.9 din ROAF, se trimite cauza spre competentă soluționare la CNSL din cadrul FRF.

Narcis Raducan vs. AFC ASA 2013 Tg. Mureș – Neexecutare hotărâre TAS – la cererea părților se amână judecarea până în 20.01.2016.

FC Steaua vs. CSU Craiova – Eliminări – În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Băluță Alexandru (CSU Craiova) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 2.000 lei; În baza art. 53.1 din RD, se sancționează dl. Țermure Cristinel, antrenor secund FC Steaua, cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 320 lei.

CSMS Iași vs. AFC Astra Giurgiu – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancționează jucătorul Teixeira Filipe (FC Astra) cu suspendare pentru un joc și o penalitate sportivă de 740 lei.

Laban Vincent vs. FC Astra – Neexecutare Hotărâre CNSL – Închide procedura, clubul plătind debitul către jucător.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑