EXCLUSIV Teixeira nu mai vrea să lucreze cu Rednic: "Niciodată la Dinamo cu antrenorul ăsta!"



09 декабря 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Teixeira nu mai vrea să lucreze cu Rednic:

Filipe Teixeira exclude posibilitatea de a mai lucra pe viitor cu Mircea Rednic, după ce actualul antrenor al lui Dinamo l-a exclus din lot pe portughez la Petrolul.

"Cu siguranţă nu cred că o să mă sune. Nici eu nu vreau. Dacă primesc o ofertă de la Dinamo, cu antrenorul ăsta... Niciodată!

Am avut o relaţie bună, până m-a dat afară şi nu a avut curaj să vină şi să vorbească în faţă cu mine. A făcut-o pe la spate, asta e.

M-au dat afară pe mine şi pe Geraldo şi asta a fost. Au zis că ne dau afară şi am plecat", a declarat Teixeira, într-un interviu acordat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

În următoarea etapă din Liga 1, actuala echipă a mijlocaşului lusitan, Astra Giurgiu, joacă împotriva fostei sale formaţii, un meci care va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Veteranul de 35 de ani nu se va afla, însă, pe teren, după ce a fost eliminat în runda trecută, în remiza cu CSMS Iaşi (1-1).

"M-am simţit foarte bine la Petrolul, până am fost dat afară, dar dacă aş fi jucat, nu l-aş fi simţit ca pe un meci special. Pentru noi e un meci important, care trebuie câştigat. De mult nu am câştigat acasă, ne chinuim", a spus portughezul.

Jucătorul liderului din Liga 1 regretă situaţia în care a ajuns fosta sa echipă, care ocupă ultimul loc în clasament.

"Sunt surprins şi dezamăgit, pentru că echipa asta merita să fie în play-off, cu suporterii şi stadionul care sunt în oraş. Cred că s-au făcut greşeli şi acum plătesc pentru asta", a precizat Teixeira.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑