Mikaela Shiffrin a cucerit Globul de Cristal în proba de slalom



 

Mikaela Shiffrin a obţinut cea de-a opta sa victorie în Cupa Mondială feminină de schi alpin şi şi-a asigurat astfel Globul de Cristal în proba de slalom. La masculin, americanul Ted Ligety a devenit învingător la proba de slalom uriaş în etapa din Kranjska Gora, Slovenia.

Tânăra schioare americană, Mikaela Shiffrin a câştigat slalomul de la Are, Suedia, succes care îi permite să rămână în posesia micului Glob de Cristal al acestei probe. Shiffrin, care va împlini 19 ani pe 13 martie, a reuşit să o devanseze cu şase sutimi de secundă pe suedeza Maria Pietilae-Holmner.

Americanca Anna Swenn-Larsson a ajuns pentru prima dată în carieră pe podium, după ce s-a clasat pe locul trei în această etapă. Germanca Maria Hoefl-Riesch, clasată pe locul şapte în Are, a revenit pe prima poziţie a clasamentului general. Ea are un avans de 29 puncte faţă de austriaca Anna Fenninger.

Americanul Ted Ligety a câştigat slalomul uriaş de la Kranjska Gora, din Slovenia, înregistrând cea de-a 22-a sa victorie în Cupa Mondială de schi alpin. Ligety, campionul olimpic în exerciţiu, a fost cronometrat cu două minute şi 30 secunde. Americanul l-a devansat pe austriacul Benjamin Raich şi pe norvegianul Henrik Kristoffersen. În clasamentul general al Cupei Mondiale de schi alpin conduce în continuare norvegianul Aksel Lund Svindal. Austriacul Marcel Hrischer este pe locul doi, având cu 50 de puncte mai puţine decât liderul.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑