Surpriză de proporţii în Liga Campionilor. Una dintre principalele favorite a părăsit competiţia



 

Surpriză de proporţii în Liga Campionilor! FC Barcelona a părăsit competiţia încă din faza sferturilor de finală, fiind eliminată de către Atletico Madrid.

După ce în meciul tur, jucat pe Camp Nou, cele două formaţii au remizat, scor 1-1, în manşa a doua, Atletico s-a impus la limită, scor 1-0, şi a obţinut biletul spre careul de aşi al competiţiei. Koke a înscris în minutul 5 golul calificării pentru madrileni, într-o partidă în care vedetele catalanilor, Messi şi Neymar nu au strălucit. Atletico este singura formaţie care în acest sezon nu a pierdut niciun meci în Ligă.

În semifinale s-a calificat şi deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen. Nemţii au eliminat cu scorul general de 4-2 Manchester United. La fel ca şi în tur, pe Allianz Arena scorul a fost deschis de ”diavolii-roşii”. Evra a marcat cu un şut fenomenal, însă la faza imediat următoare germanii au egalat prin Mandzukic. Muller a înscris pentru 2-1, iar Robben a stabilit rezultatul final. Celelalte două echipe calificate în semifinale sunt Real Madrid şi Chelsea Londra.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑