A castigat, dar nu a convins. Cum a deputat Bayern in campionat: Guardiola a schimbat totul



010 августа 2013

 

A castigat, dar nu a convins. Bayern Munchen a invins cu 3 la 1 formatia Borussia Monchengladbach in primul meci din Campionatul Germaniei, insa nu a prestat un fotbal spectaculos. Noul antrenor al bavarezilor Josep Guardiola a schimbat sistemul de joc al echipei.


Bayern a inceput fulminant partida cu Borussia Monchengladbach. In primul sfert de ora formatia din Munchen a jucat la fel de spectaculos ca si in sezonul trecut si a inscris 2 goluri. Robben si Mandzukic si-au trecut numele pe lista marcatorilor.


Aflandu-se in avantaj, Bayern s-a oprit si din spectacolul asteptat nu a ramas nimic. Borussia a pus de cateva ori in pericol poarta lui Neuer si a redus din diferenta pe finalul primei reprize dupa autogolul lui Dante. Bayern a rezolvat meciul in minutul 69, cand Alaba a transformat un penalty.

 

Inainte de reusita, Muller a ratat o alta lovitura de la 11 metri. Este ciudat faptul ca ambele penaltyuri au fost dictate dupa ce acelasi jucator al oaspetilor, Alvaro Dominguez, a comis doua henturi in careu intr-un interval de numai un minut. 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑