Azerbaidjan-Bulgaria 1-2. Primele puncte pentru elevii lui Penev la Baku



010 сентября 2014

 

**VIDEO** Azerbaidjan-Bulgaria 1-2. Primele puncte pentru elevii lui Penev la Baku

Bulgarii au obținut cu greu o victorie în Azerbaidjan. Au înscris două goluri, dar cea mai frumoasă reușită a meciului le-a aparținut gazdelor.

Bulgaria a obținut, în Azerbaidjan, primele puncte din grupa H a preliminariilor pentru Euro 2016. La al doilea meci direct din istorie, oaspeții au dat lovitura în minutul 14. Micanski, rămas singur cu portarul advers, a deschis scorul la Baku.

Azerii nu au renunțat la luptă și au reușit să restabilească egalitatea prin Nazarov. Coechipierul lui Cosmin Moți, de la Ludogorets, Stoyanov, a fost învins cu un șut de la distanță (54). Reușita jucătorilor lui Berti Vogts nu a fost suficientă, însă.

Cu trei minute înainte de final, nou intratul Hristov a înscris golul victoriei pentru Bulgaria, care a făcut un prim pas spre o prezență la turneul final.

ECHIPELE

Azerbaidjan: Agayev - Șukurov, Sadiqov, Huseynov, Budak (Nadirov, 90) - Qarayev, Abișov (Quliyev, 73) - Nazarov, Aliyev, Cavadov (Abdullayev, 46) - Dadașov
Antrenor: Berti Vogts

Bulgaria: Stoyanov - Manolev, Bodurov, Popov, Minev - Dyakov, Iliev (Nedelev, 74) - Milanov, Gadzhev, Aleksandrov (Hristov, 83) - Mitsanski (Galabinov, 58)
Antrenor: Lyuboslav Penev

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑