Un nou succes la 32 de ani. Serena Williams a câştigat al 18-lea titlu de Mare Şlem în carieră



010 сентября 2014

 

Serena Williams a câştigat al 18-lea titlu de Mare Şlem în carieră. Tenismena, în vârstă de 32 de ani, a triumfat în finala de la US Open după ce a învins-o pe Caroline Wozniacki în două seturi.

Serena Williams s-a impus fără drept de apel în finala de la US Open, în fața danezei Caroline Wozniacki, și a cucerit al șaselea titlu la turneul de la New York. Americanca a câștigat partida în două seturi, cu 6-3 6-3 într-un meci care a durat o oră și 15 minute. Williams a reușit cinci break-uri pe serviciul lui Wozniacki, față de doar două ale adversarei.

Serena Williams a câştigat al 18-lea titlu de Mare Şlem din carieră şi le-a egalat pe Chris Evert şi Martina Navratilova. Doar germanca Steffi Graf are mai multe trofee decât cele trei. Nemţoaica a câştigat în carieră 22 de titluri la turneele de Mare Şlem.

Serena Williams, antrenată de francezul Patrick Mouratoglou, nu a pierdut niciun set în şapte meciuri la ediţia din acest de la US Open. De partea cealaltă, Wozniacki a jucat a doua finală de Mare Şlem, după cea pierdută în 2009, tot la New York.

Pentru succesul de la US Open, Williams a primit un cec în valoare de 4.000.000 de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑