Noua Zeelandă vrea primul titlu mondial pe teren străin: "E o şansă să facem ceva special"



010 сентября 2015

 

**VIDEO** Noua Zeelandă vrea primul titlu mondial pe teren străin:

Dublă câştigătoarea a Cupei Webb Ellis, Noua Zeelandă aşteaptă cu încredere startul Cupei Mondiale din Anglia. "Nu am câştigat niciodată trofeul în afara ţării. Este o şansa să facem ceva special", a spus căpitanul All Blacks, Richie McCaw.

Campioana en-titre, Noua Zeelandă, face ultimele pregătiri pentru Cupa Mondială din Anglia. All-Blacks sunt decişi să-şi apere titlul cucerit în urmă cu patru ani şi să devină, astfel, prima reprezentativă care îşi adjudecă trofeul de două ori consecutiv.

Noua Zeelandă va juca într-o grupă din care mai fac parte Argentina, Tonga, Georgia şi Namibia.

"All Blacks nu au câştigat niciodată trofeul în afara Noii Zeelande, așa că este ceva. La un moment dat, cândva, cineva va reuşi asta. Așa că avem o oportunitate și cred că acesta este modul în care trebuie să abordăm acest turneu. Este o sansa pentru această echipă să poată face ceva special", a declarat Richie McCaw.

Semifinalistă la ediţia trecută, Ţara Galilor a pierdut doi jucători cheie înaintea Cupei Mondiale din Anglia. Rhys Webb şi Leigh Halfpenny s-au accidentat în amicalul cu Italia.

Deşi vor avea o grupă grea, cu Australia, Anglia, Fiji şi Uruguay, galezii sunt optimişti.

"Niciodată nu ne vom pierde încrederea, am muncit din greu în ultimele trei luni. Am pierdut doi jucători, dar asta nu înseamnă că am pierdut munca depusă de cei 29, 30 de băieţi în aceste două luni. Deci încă suntem o echipă bine pregătită", a precizat Sam Warburton.

Cupa Mondială de rugby se va desfăşura în perioada 18 septembrie-31 octombrie şi va fi transmisă ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑