A jucat ofensiv, insa a ratat o sumedenie de ocazii: Romania a ramas pe locul 2 in grupa, cu 17 puncte, cu unul mai mult decat Ungaria - VIDEO



010 октября 2015

Inca nu e calificata. Nationala Romaniei a scos doar o remiza in meciul cu Finlanda, de la Bucuresti, scor 1 la 1. Astfel, tricolorii vor putea obtine biletul la Campionatul European abia in ultima etapa, cand vor juca in deplasare, cu Feroe.


Cu Arena Nationala plina, Romania a jucat ofensiv, insa a ratat o sumedenie de ocazii bune. Bogdan Stangu si Gabi Torje au lovit cate o data bara. 

Finlanda a atacat rar, dar a inscris prima. Pohjanpalo a facut 1 la 0. Dupa cateva ratari, romanii au smuls, totusi, golul salvator. Ovidiu Hoban a egalat in prelungiri. 

Romania a ramas pe locul 2 in grupa, cu 17 puncte, cu unul mai mult decat Ungaria. In ultima etapa, care va avea loc duminica, romanii vor fi nevoiti sa bata, in deplasare, selectionata insulelor Feroe, pentru a se califica direct la Campionatul European. Pe primul loc in aceasta grupa se afla Irlanda de Nord, cu 20 de puncte. Aceasta si-a asigurat participarea la europene gratie victoriei cu Grecia, scor 3 la 1. 

Irlanda de Nord va juca, in premiera, la Campionatul European. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑