Primul meci al Spaniei fără niciun jucător de la Real Madrid după 22 de ani!



09 октября 2015

 

**VIDEO** Primul meci al Spaniei fără niciun jucător de la Real Madrid după 22 de ani!

Selecționerul Spaniei, Vicente del Bosque (64 de ani), a aliniat contra reprezentativei din Luxemburg un prim 11 în care nu a fost inclus niciun jucător de la Real Madrid.

Isco și Nacho au început partida din preliminariile pentru Euro 2016 din postura de rezerve, în timp ce Sergio Ramos și Carvajal sunt accidentați și nu au intrat în calcul pentru acest meci.

Este pentru prima dată, în ultimii 22 de ani, când în echipa de start a naționalei Spaniei, într-un meci din preliminariile Campionatului European sau din calificările pentru Cupa Mondială, nu se regăsește niciun reprezentant al grupării blanco. Ultima dată când s-a mai întâmplat asta, selecționer al ibericilor era Javier Clemente, într-un meci cu Danemarca.

Spre deosebire de partida de acum cu Luxemburg, una la discreția gazdelor, Spania a pierdut la limită meciul cu Danemarca din 31 martie 1993. Clemente a mizat atunci pe următoarea formulă:

Zubizarreta - Alkorta, Albert Ferrer, Cristobal, Giner - Munoz, Amor, Guardiola, Aldana - Salinas, Beguiristain.

De atunci, Spania a disputat 113 jocuri de calificare consecutive la turneele finale în care cel puțin un jucător de la Real Madrid a fost în formula de start. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑