Ce ghinion pentru Morata. Revenit la națională, s-a accidentat grav și a ieșit pe targă



09 октября 2015

 

**VIDEO** Ce ghinion pentru Morata. Revenit la națională, s-a accidentat grav și a ieșit pe targă

Spania a jucat vineri seara la Logrono cu Luxembrug, în preliminariile Euro 2016 și prima repriză a fost una de coșmar pentru echipa lui Vicente del Bosque. David Silva și Alvaro Morata s-au accidentat. Ultimul a ieșit pe targă, după ce nu fusese convocat la precedentele două meciuri oficiale.

Primul s-a accidentat David Silva, asupra căruia Gerson a avut o intrare urâtă, din spate. Jucătorul lui Manchester City a încercat să continue, dar în minutul 10 a solicitat schimbare și a fost înlocuit cu Juan Mata. Silva e suspect de entorsă la gleznă.

În minutul 30, Spania a mai primit o lovitură. Alvaro Morata, titularizat după ce la precedentele două jocuri din preliminarii n-a fost nici pe bancă, a sărit la cap alături de doi adversari în careul advers și unul dintre ei a căzut rău peste atacantul lui Juventus.

Morata a încercat să se ridice, n-a mai putut însă merge și a fost scos cu targa de pe teren și dus direct la vestiare. Nu se știe încă ce probleme are, dar din ce s-a văzut pe camere, accidentarea pare una gravă, la genunchi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑