Antrenorul liderului Ligii 1 contestă sistemul competițional: “Jucăm 26 de meciuri degeaba!”



010 октября 2015

**VIDEO** Antrenorul liderului Ligii 1 contestă sistemul competițional: “Jucăm 26 de meciuri degeaba!”

Astra a terminat turul sezonului regulat în Liga 1 pe primul loc, dar antrenorul liderului contestă sistemul competițional. Marius Șumudică spune că abia în play-off vor conta rezultatele cu adevărat și că până atunci crede că se joacă degeaba.

Astra a pierdut vineri seara amicalul jucat la Razgrad cu Ludogorets, iar la final Marius Șumudică a vorbit despre restul sezonului din Liga 1. Întrebat dacă returul va fi mai greu decât prima parte din sezonul regulat, tehnicianul a dat un răspuns surprinzător.

“De play-off mi-e frică, nu de retur. Play-off-ul, că acolo... Am mai spus-o și, nu știu, că poate le dau idei... Acolo, în play-off, se poate întâmpla orice. Până atunci cred că jucăm 26 de meciuri degeaba. Pentru că înjumătățindu-se punctele, nu va mai fi nicio problemă. Eu nu știu de ce acest play-off, cțnd începe, nu intrăm cu punctele pe care le-am făcut în cele 26 de meciuri. Așa ar fi normal.”, a spus Șumudică.

După 13 runde, Astra e prima, cu 27 de puncte, două mai multe decât Steaua, a doua clasată, și patru peste Viitorul, echipa de pe trei.

Astra începe returul duminică, 18 octombrie, la Chiajna, într-un meci transmis în direct de Digi Sport 1 de la ora 18:00. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑