"Călcăm pe aceeaşi greblă!" Declaraţiile jucătorilor Naţionalei după meciul cu Irlanda



010 октября 2016
Foto: fmf.md
Naţionala Moldovei a suferit a treia înfrângere consecutivă în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Reprezentativa ţării noastre a pierdut şi meciul de pe teren propriu cu Irlanda, scor 1-3.
Tricolorii s-au văzut conduşi încă din minutul 2 după golul marcat de atacantul clubului englez Southampton, Shane Long.
În minutul 35, echipa noastră a rămas fără fundaşul Igor Armaş. Acesta s-a accidentat grav şi a fost scos de pe teren cu targa.
Selecţionata Moldovei a reuşit să egaleze în prelungirile primei reprize. Igor Bugaiov a scăpat singur cu portarul după o pasă excepţională oferită de căpitanul Alexandru Gaţcan şi a înscris primul gol al naţionalei noastre în această campanie preliminară.
"E dificil să joci al doilea meci la trei zile distanţă de precedentul. Cred că am cedat fizic, dar asta nu este o scuză. Toţi au luptat şi s-au străduit", a spus atacantul naţionalei Moldovei, Igor Bugaiov. 
Bugaiov a marcat al optulea său gol pentru naţională şi a urcat pe locul trei în clasamentul all-time al golgheterilor primei reprezentative.
Tricolorii nu au reuşit să păstreze acest rezultat, irlandezii marcând de două ori în repriza secundă. James McClean a reuşit o dublă într-un interval de doar şapte minute.
"Ca de obicei, călcăm pe aceeaşi greblă. Ne retragem în propriul careu şi încasăm goluri. Facem mereu aceleaşi greşeli. Trebuie să facem ceva cu asta", a spus fundaşul naţionalei Moldovei, Vitalie Bordian.
După meci, selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski a comentat pe scurt evoluţia tricolorilor, însă ulterior a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor.
"Greu de spus ceva după astfel de meciuri. Pe de o parte nu am pretenţii faţă de nimeni, dar pe de altă parte rezultatul nu e pozitiv. Cred că a revenit acea "boală". Frica de a juca. Cum ne retragem în propriul careu încep problemele. De aici şi rezultatul", a spus selecţionerul Igor Dobrovolski.
Naţionala Moldovei ocupă ultimul loc în grupa preliminară fără niciun punct acumulat şi cu 10 goluri încasate în primele trei etape.
Moldova va juca următoarea partidă în 12 noiembrie cu Georgia, în deplasare.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑