Dinamo Tiraspol a câştigat Cupa Moldovei la volei masculin



 

Dinamo Tiraspol este noua deţinătoare a Cupei Moldovei la volei masculin. Echipa din stânga Nistrului a învins în finala de la Chişinău formaţia Olimp Ungheni cu scorul de 3-0.

Dinamo Tiraspol nu i-a dat nicio şansă formaţiei Olimp Ungheni în finala Cupei Moldovei la volei şi s-a impus în trei seturi. Campioana a învins cu scorul de 26-24, 25-22, 25-19. Punctul decisiv a fost adus de jucătorul tiraspolenilor Vladimir Stelmah.

"A învins echipa care a făcut mai puţine greşeli. Ambele echipe sunt la acelaşi nivel, cred că în campionat va fi foarte greu", susţine jucătorul echipei Dinamo Tiraspol Vladimir Stelmah.

Olimp Ungheni a revenit în competiţiile interne după o pauză de trei ani şi este antrenată chiar de preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de volei, Artur Romaşcan.

"Eu sunt peste tot, chiar şi antrenorul naţionalei. În această ţară, nimeni nu are nevoie de sport. În toate genurile de sport este o asemenea situaţie, cu excepţia fotbalului", a menţionat antrenorul Olimp Ungheni, Artur Romaşcan.

În finala mică, Dinamo Chişinău a învins cu 3-0 Speranţa Vulcăneşti. Dubla deţinătoarea a Cupei Moldovei s-a impus în cele trei seturi cu 26-24, 25-19, 25-21. Dinamo Chişinău a revenit şi ea în competiţiile interne după o pauză de un an.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑