Porumboiu: ”Dima a greșit impardonabil în meciul Oțelul-Steaua, dar nu se compară cu Colțescu”



010 декабря 2013

></p><p><strong>Adrian Porumboiu</strong>, finanțatorul lui FC Vaslui, a declarat, în direct la emisiunea Special, de la Digi Sport 1, că arbitrajul partidei Astra-FC Vaslui a fost unul impecabil.</p><p><em><strong>„Arbitrajul perfect, nicio problemă. A fost un joc care se putea termina și 2-0 pentru gazde, și 1-1, și 2-1 pentru Vaslui. Ăsta e fotbalul, nu am ce reproșa nimănui nimic. Au fost câteva ocazii, o bară, o minge scoasă de pe linia porții.</strong></em></p><p><em><strong>În repriza a doua am fost și eu surprins de nivelul Vasluiului. La cum au jucat în repriza a doua, nu mai am cum să mă supăr pe ei pentru prima repriză. Jucătorii au avut o primă extraordinar de mare, de la soacra mea”</strong></em>, a glumit Porumboiu.</p><p style=„Dima greșește din prostie, Colțescu din experiență”

Fostul arbitru a vorbit, apoi, despre greșelile de arbitraj din partida Oțelul-Steaua 1-1, din ultima etapă a Ligii 1.

„Dima a greșit impardonabil din punct de vedere disciplinar. Nu pot să înțeleg cum nu i-a dat cartonaș galben sau roșu lui Pintilii. Dar din punct de vedere tehnic, nu-i găsesc multe greșeli. Decizia corectă a fost cea luată cu ajutorul asistentului.

A fost amplificat totul, am înțeles că e rudă o bunică de-a lui cu nu știu ce nepoată.

Imediat după joc, eu am intervenit la un alt post și tot ce am spus atunci, spun și acum. Inexplicabil, nu a dat nimic la faza când Pintilii îl calcă pe adversar. Jucătorul Stelei merita cel puțin galben, deși faza e de roșu. Greșeli impardonabile.

Dar să spui că a influențat el rezultatul din teren... Cu toate acestea, nu putem pune semnul egal între Dima și Colțescu. Dima a făcut greșeli din prostie. Și din frică, probabil. Domnul Colțescu o face dintr-o experiență desăvârșită.

Echipele iau campionate cu arbitrii, nu echipele campioane provoacă greșeli ale arbitrilor”, a mai spus finanțatorul vasluienilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑