Frank Ribery a fost desemnat "cel mai bun fotbalist al anului" în Franţa



010 декабря 2013
foto: uefa.com

Starul lui Bayern Munchen, Franck Ribery a fost desemnat pentru a treia oară "cel mai bun fotbalist al Franţei". Mijlocaşul a câştigat acest titlu în faţa altor doi candidaţi, Blaise Matuidi şi Paul Pogba. În luna ianuarie, Ribery va lupta şi pentru titlul de "cel mai bun fotbalist al lumii", unde îi are ca adversari pe Messi şi Cristiano Ronaldo.

Internaţionalul francez Franc Ribery a fost desemnat jucătorul anului în Hexagon, după ce i-a devansat pe Blaise Matuidi, de la PSG, şi pe Paul Pogba, de la Juventus. Ribery a câştigat acest titlu după o pauză de cinci ani. Acesta a mai obţinut distincţia de două ori, în 2007 şi 2008. Recordul îl deţine, totuşi, Thierry Henry, care a câştigat de cinci ori acest premiu.

Anul 2013 a fost unul de vis pentru Franck Ribery. Fotbalistul a câştigat campionatul şi cupa Germaniei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Bayern Munchen şi a ajuns în lista celor trei finalişti pentru câştigarea Balonului de Aur.

Antrenorul francez al anului a fost desemnat Rudi Garcia, de la AS Roma. Paris Saint-Germain a fost numit clubul anului, iar suedezul Zlatan Ibrahimovic a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist străin din Ligue 1. Mijlocaşul lui Juventus, Paul Pogba s-a ales şi el cu premiu - revelaţia anului din fotbalul francez.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑