PSG bate totul in cale: S-au impus cu 3 la 0 in fata celor de la Lyon - VIDEO



011 февраля 2016

Paris Saint-Germain este de neoprit in Franta. Parizienii au reusit a 17-cea victorie consecutiva, dupa ce aseara, in optimile Cupei Frantei, s-au impus cu 3 la 0 in fata celor de la Lyon. Zlatan Ibrahimovic a stralucit din nou si a marcat o dubla pentru campionii din Hexagon.

 

Dupa 0 la 0 la pauza in Cupa in fata celor de la Lyon, detinatoarea trofeului, PSG parea sa aiba un nou meci greu, dupa cel din weekend cu Olympique Marseille. Dar din nou vedeta Zlatan Ibrahimovic avea sa rezolve, calculele calificarii. In minutul 63 al duelului Lucas Moura a patruns pe stanga, a centrat frumos, cu exteriorul, iar golgheterul suedez a marcat cu pieptul. 

Tot Ibrahimovic a inscris pentru 2 la 0, 5 minute mai tarziu, ca apoi tabela sa fie inchisa de Rabiot, cu un gol din offside. PSG se impune cu 3 la 0 si se califica in sferturi. Aseara cel mai incins meci din Cupa Frantei, a fost totusi cel dintre Bordeaux si Nantes. Dupa 2 la 2 in timpul regulamentar, partida s-a decis in prelungiri. Bordeaux a marcat prima, dar oaspetii au dat lovitura in a doua repriza suplimentara. Nantes a inscris de alte doua ori si s-a impus dramatic cu 4 la 3. 

Ultima echipa calificata in faza urmatoare se va decide in aceasta seara, in urma duelulului dintre Olympique Marseille si gruparea din liga a patra Trelissac. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑