Liverpool, ELIMINATA dramatic din Cupa Angliei: a pierdut in fata celor de la West Ham United - VIDEO



011 февраля 2016

Liverpool a parasit dramatic Cupa Angliei, dupa ce a fost invinsa de West Ham United cu 2 la 1. Formatia din Londra s-a impus printr-un gol marcat in ultima secunda a prelungirilor, intr-un moment in care ambele echipe se pregateau de loviturile de departajare.

 

Duelul dintre West Ham si Liverpool a fost o rejucare, dupa ce pe Anfield s-a inregistrat scorul de 0 la 0. Aseara a fost o partida in care Jurgen Klopp si-a menajat mai multi titulari inaintea partidelor din Premier League si a dublei cu Augsburg din Europa League. Chiar si asa, cormoranii au jucat destul de bine. A fost un meci de-a dreptul nebun in Cupa Angliei. Antonio a deschis scorul in minutul 45 pentru West Ham, pentru ca imediat dupa reluarea partii secunde, in minutul 48, Coutinho sa egaleze dintr-o lovitura libera superba, executand pe sub zid.

 

West Ham si Liverpool au luptat 120 de minute pentru ca reusita calificarii sa vina in ultima secunda a meciului. Fundasul lui West Ham, Ogbonna, a marcat cu o lovitura de cap. Acesta a fost abia al doilea gol din cariera sa si primul dupa 6 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑