Steaua a câştigat Supercupa României



Steaua a început perfect noul sezon. Echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a reuşit să câştige Supercupa României, după ce a trecut cu 3-0 de Petrolul Ploieşti. Pentru roş-albaştri au punctat Nikolic, Szukala şi Pintilii. Aceasta este cea de a şasea Supercupă obţinută de gruparea din Ghencea.

Într-o atmosferă senzaţională creată de cele două galerii, Steaua a reuşit să deschidă scorul în minutul 22. Tănase a centrat perfect de pe stânga pentru Nikolic, care a trimis mingea în poartă.

Echilibrul meciului s-a rupt în minutul 28, atunci când Manasse a faultat în propriul careu şi a primit al doilea cartonaş galben. Bourceanu a ratat însă lovitura de la 11 metri. Cu un om mai puţin pe teren, ploieştenii au mai scăpat două goluri până la finalul reprizei. Polonezul Szukala a dublat avantajul roş-albaştrilor în minutul 32, cu o lovitură superbă de cap, pentru ca 10 minute mai târziu, Pintilii să ducă scorul la 3-0.

În partea secundă, scenariul a fost acelaşi, cu Steaua la conducerea jocului, însă scorul a rămas neschimbat, 3-0. Aceasta este a şasea Supercupă a României cucerită de Steaua.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑