Tenismenul Jo Wilfried Tsonga şi-a adjudecat primul trofeu în acest sezon



011 августа 2014

 

Jo Wilfried Tsonga a câştigat finala turneulul canadian, Rogers Cup. Până a ajunge în ultimul act, francezul i-a eliminat pe triplul câştigător de la Toronto, Novak Djokovic, dar şi pe dublul câştigător al acestui turneu, Andy Murray. În finală, Tsonga a trecut în minim de seturi de Roger Federer, scor 7-5, 7-6.

"Mă simt bine, nu vă pot spune ce emoţii trăiesc acum pentru că am trecut prin multă muncă, au fost momente grele şi momente bune şi, în sfârşit, am ajuns aici, am câştigat şi sper că acesta este un nou început pentru mine, un început frumos", a menţionat tenismanul Jo Wilfried Tsonga.  

La competiţia feminină trofeul i-a revenit polonezei Agnieszka Radwanska, pentru care acesta este la fel primul titlu din acest sezon. Jucătoarea care ocupă locul 5 în clasamentul mondial a trecut în finală de Venus Williams. S-a întâmplat la doar o zi după ce Radwanska a eliminat-o pe sora sa mai mică, Serena Williams.

" Am fost mulţumită de jocul meu astăzi, am fost foarte concentrată de la bun început. Ştiam că mă aşteaptă un meci greu, ştiam că adversara va lovi puternic şi sunt foarte fericită că am câştigat", a spus tenismena Agnieszka Radwanska.

De partea cealaltă, Venus a reuşit şi ea o performanţă semnificativă la acest turneu, revenind în Top 20 mondial, pentru prima dată din martie 2013.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑